Hoe moeilijk is het om in deze uitdagende tijd dicht bij jezelf te blijven zonder jezelf tekort te doen en jezelf klein te houden. En toch is dat waar we toe worden uitgenodigd. Nou ja,uitgenodigd… dat klinkt een beetje lafjes als je het hebt over de manier waarop. De energie is stuwend en je ontkomt er bijna niet meer aan. De tijd is daar. Voel wat jij hebt te doen hier op aarde. Voel het tot in je tenen, ook al vind je het spannend en ben je bang om je ware zelf aan de buitenwereld te tonen. En toch, dit is waar jouw ziel voor heeft gekozen. Dit is wat geleefd wil worden. Vaak durven we wel stukjes van onze essentie te leven en deze mooi te verpakken, zodat je wel iets van jezelf laat zien, maar nog niet alles. Het voelt naakt, rauw en kwetsbaar om te delen wat er diep van binnen leeft en wat eigenlijk schreeuwt om naar buiten te komen. Bang om anders te zijn, of niet van deze wereld. En toch, de aarde schreeuwt om hulp. We zijn nodig! Verandering is nodig!! Maar wanneer wij niet opstaan, wie doet het dan wel?! Wanneer we niet staan voor onszelf, kunnen we ook de aarde niet helpen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw geluk, kom uit je schulp en neem je plaats in. Dan pas kan de verandering komen, wanneer we de keuze maken en ons niet langer klein houden. Trouw zijn aan jezelf, aan je ziel.
En alles wat je te doen hebt is stil zijn en luisteren naar dat stemmetje dat in jou klinkt. Het stemmetje dat je kompas en je geweten is. Het leidt je precies daarheen waar je hoort te zijn. Ben je bereid stil te zijn en te luisteren? Om echt te luisteren naar dat stemmetje, ook al hoor je niet wat je wil horen of verwacht te horen?! Dwars door alle oordelen, verwachtingen heen. Dwars door alle angsten en onzekerheden heen. Ben jij werkelijk bereid dat te doen, wat je te doen hebt? Te leven, wat jij te leven hebt? Wanneer jouw woorden uit je hart komen, zullen ze gehoord worden. Wanneer ze oprecht zijn vinden ze hun weg.
Het is niet perse de weg van de minste weerstand die je hebt te gaan. Open je voor de tekens van het universum. Je bent niet alleen op dit pad. Je wordt bijgestaan. Ben je bereid te voelen en te zien? Dan ontvouwt je pad zich vanzelf. Vertrouw op je hart.
Voel je de kracht die jou voortstuwt? Het is iets dat groter is dan jezelf. Het is krachtig en puur. Laat je niet omver blazen door hen die zich groter maken ten koste van anderen. Laat je niet aan de kant duwen door hen die de wereld naar hun hand zetten. Neem jouw ruimte in, vanuit authenticiteit, vanuit Liefde.
STAND YOUR GROUND -It’s time to rise!