Geschreven vanuit het hart

gedichten

Schrijven vanuit het hart, in verbinding met de Bron, dat is waar ik blij van word. Woorden die uit mijn pen rollen, want ja, gedichten schrijven doe ik toch het liefst met de ouderwetse pen op papier. Overal heb ik boekjes en papier liggen, om meteen op te schrijven als de woorden zich aandienen. Woorden die zich aaneen rijgen tot zinnen. Zinnen die zich samenvoegen tot beeld of verhaal.

Altijd ben ik weer benieuwd waar de woorden me brengen, wat ze me te vertellen hebben. Keer op keer mag ik prachtige woorden laten stromen en  ze in liefde en openheid ontvangen om te delen. Ik deel ze graag met jou.
Ik post regelmatig gedichten op Social Media en hier op de website. Ook schrijf ik persoonlijke gedichten op afstemming.

Wil jij graag Woorden Voor de Ziel ontvangen voor jezelf of voor een dierbare?
Woorden die je meenemen naar jouw kern, die je raken? Neem dan contact met me op.

De woorden stromen

En zo ontmoet ik jou

Woorden voor de Ziel

Geschreven uit Liefde

Het is Licht vanuit de Bron